L’OAIB entrega el premi als guanyadors del I Concurs Escolar de Valors Contra la Corrupció

18 de juny de 2021 / BY / IN Actualitat, Premsa

L’Oficina de Prevenció i Lluita Contra la Corrupció a les Illes Balears ha fet entrega aquesta setmana de la targeta regal als guanyadors de la primera edició del concurs escolar.

Aquest dimecres 16 i divendres 18 de juny el cap d’Àrea d’Ètica Pública, Prevenció i Integritat, Cristóbal Milán Mateu, i el director de l’Oficina, Jaime Far, han fet entrega del premi del I Concurs Escolar de Valors Contra la Corrupció als guanyadors de les diferents categories: còmic, cartell i vídeo. Els guardonats de cada categoria han obtingut una targeta bancària regal, amb una quantia total de 200 €.

La guanyadora en la categoria de còmic, Paula Franco Ramos, i la guanyadora en la categoria de cartell, Carla Coll Frau, han rebut el seu premi el dimecres 16 de juny en el col·legi on cursen 2n ESO, el Col·legi el Temple a Palma.

Per la seva part, el grup guanyador en la categoria de vídeo, cursa els seus estudis a l’IES Mossèn Alcover de Manacor, i està format per Merçé Roig Gayá (presentadora), Mª del Mar Riera Brunet (càrrec polític), Llucia Diaz Hernández (operària ajuntament), Noa Nadal Gelabert (vianant) i Josep Tous Massot (policia). Tots ells cursen 4t ESO i han rebut el seu premi aquest divendres 18 de juny. 

La finalitat d’aquest concurs ha estat promocionar els valors de la integritat, honestedat, solidaritat i responsabilitat que han d’imperar en la nostra societat, valors que s’han d’inculcar, també, en l’àmbit escolar.

Des de l’Oficina volem felicitar a tots els guanyadors del concurs i agrair la participació i la implicació dels diferents centres educatius. Des d’aquest organisme lluitem per incentivar que la comunitat educativa de les Illes Balears comprengui el concepte “Corrupció” i entengui la importància de la feina que desenvolupem des de l’Oficina.

A continuació pots veure els treballs guanyadors:

Leave a Reply