L’Oficina anuncia els guanyadors del I Concurs Escolar de Valors Contra la Corrupció

28 de maig de 2021 / BY / IN Premsa

L’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears anuncia els guanyadors del I Concurs Escolar de Valors Contra la Corrupció, on han participat diferents centres escolars d’arreu de les Illes. 

En la passada reunió del dijous 13 de maig de 2021, el jurat del I Concurs Escolars de Valors Contra la Corrupció, va decidir els guanyadors dels premis en cada una de les tres categories previstes. En la categoria de còmic s’han presentat 9 treballs, en la categoria de vídeos se n’han presentat 11 i en la categoria de fotografia o cartell publicitari s’han presentat 44 propostes. 

La finalitat d’aquest concurs ha estat promocionar els valors de la integritat, honestedat, solidaritat i responsabilitat que han d’imperar en la nostra societat, valors que s’han d’inculcar, també, en l’àmbit escolar.

Els guardonats de cada categoria són:

·Categoria Còmic: Premi a favor del treball presentat pel Col·legi el Temple, de Palma

·Categoria Vídeo: Premi a favor del treball presentat per l’IES Mossèn Alcover, de Manacor

·Categoria foto o cartell publicitari: Premi a favor del treball presentat pel Col·legi El Temple, de Palma

Els diferents guanyadors de cada categoria obtindran una targeta bancària regal, amb una quantia total de 200 € per a cada un dels premiats.

Els membres del jurat en aquest primer concurs han estat:

·Senyor Jaume Far Jiménez, director de l’Oficina

·Senyor Cristóbal Milán Mateu, Cap d’Àrea de Prevenció

·Senyora Paloma del Río Coves, Cap de la Unitat de Prevenció

·Senyora Maria Luisa Viver Garrido, representant de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de la CAIB

A continuació trobareu els diferents treballs premiats:

Treball guanyador en la categoria fotografia o cartell publicitari

Treball guanyador en la categoria vídeo

Treball guanyador en la categoria còmic

Des de l’Oficina volem felicitar a tots els guanyadors del concurs i agrair la participació i la implicació dels diferents centres educatius. Des d’aquest organisme lluitem per incentivar que la comunitat educativa de les Illes Balears comprengui el concepte “Corrupció” i entengui la importància de la feina que desenvolupem des de l’Oficina.

Leave a Reply