L’Oficina anuncia els guanyadors del II Concurs escolar de valors contra la corrupció

15 de juny de 2022 / BY / IN Esdeveniments, Premsa

L’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears, juntament amb la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica i la Conselleria d’Educació i Formació Professional, del Govern de les Illes Balears, anuncien els guanyadors del II Concurs Escolar de Valors Contra la Corrupció, on han participat diferents centres escolars de totes les Illes.

En la passada reunió del dijous 2 de juny de 2022, el jurat del II Concurs Escolar va decidir els guanyadors dels premis en cadascuna de les tres categories previstes.

S’han presentat al concurs un total de 97 treballs: 63 en la categoria de relat curt; 16 en la categoria de vídeos; i 18 en la categoria de fotografia.

La finalitat d’aquest concurs ha estat promocionar els valors de la integritat, honestedat, solidaritat i responsabilitat que han d’imperar en la nostra societat, amb el tema objecte del concurs “Com afecta la corrupció als serveis que rebem els ciutadans”.

Guanyadors del concurs escolar del curs 2021-2022

Els membres del jurat, per unanimitat, han acordat els següents guanyadors:

Premiats a la categoria de relat curt

  • Primer Cicle d’ESO: es declara desert.
  • Segon Cicle d’ESO: “La il·lusió dels infants” d’Isabel Ferrer Hernanz, del Col·legi Mestral (Eivissa). Dotat amb un premi de 150 euros.
  • Batxillerat i cicles formatius: “Cuestión de milisegundos” de Paula Ferrer Torres i Lucia Costa Azqueta, del Col·legi Mestral (Eivissa). Dotat amb un premi de 200 euros.

Premiats a la categoria de vídeo

  • Primer Cicle d’ESO: es declara desert.
  • Segon Cicle d’ESO: El vídeo de Sarah Holgado Barahona, del Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears. Dotat amb un premi de 150 euros.
  • Batxillerat i cicles formatius: el vídeo d’Ivan Mazo Belloso, del centre IES Biel Martí. Dotat amb un premi de 200 euros.

El jurat acorda atorgar, per unanimitat, un premi especial dotat amb 100 euros al vídeo de Claudia Núñez, del Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears, de la Categoria de Batxillerat i cicles formatius.

Premiats a la categoria de fotografia

  • Primer Cicle d’ESO: es declara desert.
  • Segon Cicle d’ESO: fotografia d’Irene Olmedilla Parra i Ana Oller González, del Col·legi Mestral (Eivissa). Dotat amb un premi de 150 euros.
  • Batxillerat i cicles formatius: fotografia de Mar García Vázquez, del centre IES Sineu. Dotat amb un premi de 200 euros.

Premi especial al centre educatiu que presenti major número de treballs

El guanyador del premi d’aquesta categoria, dotat amb 300 euros, ha estat el Col·legi Mestral (Eivissa).

Els diferents guanyadors de cada categoria obtindran una targeta bancària regal amb la quantia del premi.

Agraïm la participació de tots el concursants i confiem que aquest concurs serveixi per conscienciar els joves en les repercussions negatives que té la corrupció a la societat.

Leave a Reply