Millora de la cooperació entre les autoritats tributàries i les autoritats anticorrupció en la lluita contra el delicte fiscal

7 de gener de 2021 / BY / IN General

El 22 d’octubre de 2018 durant la XVIII Conferència Internacional Anticorrupció (IACC) a Copenhaguen, l’OCDE i el Banc Mundial van llançar un informe sobre com les autoritats fiscals i anticorrupció poden cooperar efectivament en la lluita contra l’evasió fiscal, el suborn i altres formes . de la corrupció. El Banc Mundial i l’OCDE estimen les pèrdues anuals d’ingressos per evasió fiscal de milers de milions; per tant, consideren que és molt important que els països millorin la cooperació. Els països han de garantir que les autoritats fiscals i anticorrupció puguin cooperar eficaçment en la lluita contra l’evasió fiscal, el suborn i altres formes de corrupció.

L’informe se centra en els aspectes legals, estratègics, operatius i culturals de la cooperació entre les autoritats fiscals i anticorrupció de 67 països diferents. L’objectiu de l’informe és permetre que els països revisin i avaluïn els seus propis enfocaments per a la cooperació i identifiquin oportunitats de millores basades en pràctiques que han demostrat ser reeixides en altres llocs. A més, l’informe formarà part del treball de creació de capacitat de l’OCDE i el Banc Mundial.

LLEGIR MÉS.

Leave a Reply