Lliurament de premis del II Concurs escolar de valors contra la corrupció

1 de juliol de 2022 / BY / IN Esdeveniments, Premsa

L’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears lliura quatre premis del II Concurs Escolar de Valors Contra la Corrupció al Col·legi Mestral d’Eivissa

El director de l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears (OAIB), Tòfol Milán, ha participat aquest dijous en el lliurament de premis del II Concurs Escolar de Valors Contra la Corrupció, organitzat per l’OAIB, a cinc alumnes del Col·legi Mestral d’Eivissa, juntament amb el secretari autonòmic del Govern, Jesús Jurado.

Les guanyadores han estat Isabel Ferrer, premiada en la categoria de Relat Curt del segon cicle d’ESO pel seu treball «La il·lusió dels infants»; Paula Ferrer i Lucía Costa, premiades en la categoria de Relat Curt de batxillerat i cicles formatius per «Cuestión de milisegundos»; i Irene Olmedilla i Ana Oller, premiades en la categoria de Fotografia del segon cicle d’ESO.

A més, el Col·legi Mestral ha estat guardonat amb el premi especial al centre educatiu que ha presentat major nombre de treballs.

«Hem de fomentar valors i actituds que promoguin la integritat, l’honestedat i la responsabilitat i incidir en la importància de l’ètica pública per a una distribució solidària i eficient dels recursos públics i de les conseqüències que té la corrupció en els serveis que reben els ciutadans» ha assenyalat Tòfol Milán.

Per la seva banda Jesús Jurado ha destacat que «A una democràcia de qualitat la corrupció ha de ser inacceptable. Per això és tan important fer pedagogia de la lluita contra la corrupció a les escoles i als instituts, perquè hem de menester una societat crítica que marqui el camí de l’excel·lència per a les persones que estan a càrrec dels recursos que són de tothom».

Aquest lliurament se suma a les que van tenir lloc la setmana passada a l’IES Biel Martí de Ferreries (Menorca) i al Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears de Palma i l’IES Sineu (Mallorca), i en els quals també van participar ambdues institucions.

Es poden consultar tots els premiats en aquesta entrada.

A continuació poden veure la galeria fotogràfica amb el lliurament de tots els premis.

Leave a Reply