L’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears ha lliurat els premis del III Concurs escolar de valors contra la corrupció al Col·legi Mestral d’Eivissa i al Col·legi Sant Josep Obrer de Mallorca

1 de desembre de 2023 / BY / IN Esdeveniments, Premsa

El director de l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears (OAIB), Tòfol Milán, va participar la setmana passada en el lliurament de premis del III Concurs Escolar de Valors Contra la Corrupció, organitzat per l’OAIB, a quatre alumnes del Col·legi Mestral d’Eivissa, juntament amb la representant de la Direcció General de Coordinació i Transparència del Govern de les Illes Balears.

Les guanyadores premiades en aquesta edició titulada “Els valors ètics com a eina de prevenció de la corrupció”, en la categoria de Fotografia de segon cicle d’ESO, han estat: Irene Olmedilla, Ana Oller, Maria Lucia Noguera i Iris Marí.

A més, el Col·legi Mestral ha estat guardonat amb el premi especial al centre educatiu que ha presentat major nombre de treballs.

A l’acte hi han estat presents els companys de les premiades, les professores que han dirigit els treballs de les alumnes i el director del centre, Antoni Olmedilla.

Aquest lliurament es suma al que va tenir lloc el passat mes d’octubre al Col·legi Sant Josep Obrer, de Mallorca i en el qual també van participar ambdues institucions. En aquest cas, els guanyadors dels premis varen ser:

  • En la categoria de relat curt de batxillerat i cicles formatius, per “Valores contra la corrupción”, Jordi Serra Carbonell, Alba López Pinilla, Ariadna Pascual López i Pau Torrens Gayà.
  • En la categoria de vídeo de batxillerat i cicles formatius, Toni Bonet Balaguer, Aitana Cerdà Pérez, Carme Sánchez Ventayol i Elisabeth Cremades Garau.
  • I en la categoria de fotografia de batxillerat i cicles formatius, Hugo Fernández Mayo, Blanca Gelabert Forteza, Victor Díaz Vives i Marc Escoto Adillón.

Amb aquesta convocatòria del Concurs escolar de valors contra la corrupció s’ha pretès, una vegada més, convidar a la reflexió sobre la importància de l’ètica i els valors a la nostra societat, i destacar el paper de la prevenció de la corrupció.

Agraïm la participació dels centres i alumnes participants, donem l’enhorabona als guanyadors i animem a tots els centres educatius de les Illes Balears a continuar treballant en iniciatives i projectes d’educació en ètica i valors.

Es poden consultar tots els premiats en aquesta entrada.

Podeu veure aquí la galeria fotogràfica amb el lliurament de tots els premis.

Leave a Reply